Zemmer Weingut

Regionens vin produktion har historiske rødder helt tilbage I den romerske periode I Italien. Og landsbyens navn, Cortina, stammer sandsynligvis fra latin: “Curtus Dominica” som betyder “Kongen”.

Denne vinproducent, som er en mellemstor producent fra Alto Adige var vores første samarbejdspartner da vi startede tilbage i 2014. Producenten er meget innovativ og forsøger hele tiden, at udvikle nye vine med stor kvalitet. Vi har en stor del af gårdens vine i vores udvalg.

Dyrkning af vin har altid været en vigtig del af af familiens historie, og gårdens beliggenhed midt i en smuk dal giver vinstokkene perfekte leve vilkår. Klimaforholdene i området og beliggenhed mellem middelhavet og alperne, sikrer druerne meget sol, gennemsnitlige temperature omkring 18 grader, og perfekte nedbørs mængder.

Derfor kan de tilbyde et stort udvalg af lækre vine, som vi selv holder meget af.

Peter Zemmer selv er tredje generations vinavler og driver produktionen med fokus på tradition, innovation og med stor respekt for deres lokalområde og det miljø, der omgiver dem. Dette afspejler sig i vinenes karakter og giver nogle helt unikke produkter.