Jensens Vinhandel

Om os

Om Jensens Vinhandel

 

Jensens Vinhandel er en lille vinimportør. Vi sælger vin her på webshoppen og i vores lille vinbar på Holmbladsgade på Amager.

Vi sælger vine fra Abruzzo, Sicilien, Veneto, Campania, Toscana, Piemonte, Sardinien, Umbrien, Marche, Puglia, Friuli Venezia Giulia , Alto Adige og
Mosel.

Startede i 2014

Vi startede import i oktober 2014. Det startede med vine fra Alto Adige, et område der har vundet vores hjerter gennem mange år på ski i Dolomitterne, den gode mad og de fantastiske vine.

Her smagte vi i årenes løb på Lagrein, Schiava, sprøde hvide vine og såmænd også nogen fantastiske Pinot Noir, som stortrives i dette område.

Mosel kom også til

Tilbage i oktober 2014 prøvede vi også med Riesling fra Mosel (Karl Erbes) og vi har holdt fat i dette hus pga. den høje kvalitet.

I begyndelsen af 2016 tog det lidt mere fart med vine fra Umbrien (SAIO), Marche (Marchetti) og Abruzzo (Pietrantonj).

I maj 2017 er Piemonte (PianCanelli) kommet til og i juni 2017 modtog vi de de første Amaroner fra Balestri Valda (Veneto).

Besøger ofte vingårdene

Vi ønsker, at finde – som vi kalder det ‘Gode Vine Til Fair Priser’ hos  mindre vingårde rundt omkring i Italien.

Vi besøger vingårdene når vi kan, ikke dem alle på en tur, men deler det lidt ud over året for, at smage, vedligeholde gode relationer og holde os ajour med hvad, der sker i de enkelte årgange og beundre det flotte håndværk de enkelte vinbønder besidder når de tryller deres druer om til Gode Vine – Til Fair Priser.

Nok om os – Smag løs, Nyd vinene – God fornøjelse

Hvem er ham Jensen?

Jeg hedder Per Jensen og driver Jensens Vinhandel.

Udover at sælge vin er jeg også oliven- og vinbonde med min egen olivenlund ogvinmarker.

Salg af olivenolie ved forespørgsel.