Barolo Sandonato DOCG 2014 – Massimo Rattalino

400,00 kr.

  • Druer: 100% Nebbiolo
  • Alkoholprocent: 14%
  • Farve: Rød
  • Modnet: Fermentering i ståltanke i 10-15 dage. Her efter 26 måneder i store egefade 20 hl. efterfulgt af 12 måneder i rustfrit stål tanke og sluttelig 6 måneder på flaske inden salg.
  • Anbefalet Serverings temperatur: 16-18° C
  • Kælder potentiale: Min.10 år.
Varenummer (SKU): RA-01 Kategorier: , Tag:

I Piemonte i Barbaresco finder vi Massimo Rattalino, som producerer Barolo og Barbaresco af meget høj kvalitet.
Nebbiolo druerne fra vinstokkene, der bruges til Baroloen Sandonato er 30 år gamle og ligger i La Morra i godt 400 m højde. Typisk for La Morra er undergrunden her sandede og kalkholdig.

Barolo Sandonato DOCG 2014 fra Massimo Rattalino er en meget elegant Barolo. God frugt, fin afbalanceret tannin og flot struktur.

Serveringsforslag

Anbefales til: Svampe retter, Pasta med trøffel, Braiseret kød, Simremad, Risotto, Polenta, Stegt oksekød, Vildt ragú.